2016-11-17 22:16:46• hírek • Kocsis Zoltán

Tragédiával is végződhetett volna az elképesztő felelőtlenség FRISSÍTVE!

fotó: Ovidiu Domide
fotó: Ovidiu Domide

Könnyen végződhetett volt tragédiával egy sofőr elképesztő, megdöbbentő, eléggé el nem ítélhető felelőtlensége csütörtök délután Pusztadaróc közelében. A közlekedési baleset következtében egy házaspár a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályára került.

A baleset 17.30 körül történt, amikor a petei határátkelő irányából Szatmárnémeti felé haladó ukrán rendszámú Mercedes Sprinter típusú mikrobusz hátulról beleszaladt egy fával megrakott teherautóba. A Máramaros megyei rendszámú Mercedest vezetője egyszerűen az úttesten hagyta, már órákkal korábban. Amíg azonban naplementéig a sofőrök ki tudták kerülni a teljes sávot elfoglaló kamiont, addig a besötétedés után az ukrán férfi nem vette észre a kivilágítatlan útszakaszon a kivilágítatlan járművet.

A Mercedes Sprinterben két személy tartózkodott: egy férfi és egy nő. Mindketten az ukrajnai Csernyivcsiben születtek, de személyijük szerint tartózkodási helyük Suceava. Az 54 éves nőt a kiérkező tűzoltók szabadították ki a roncsok fogságából, majd a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályára szállították, akárcsak öt évvel idősebb férjét.


Frissítve! A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint őket 16.57-kor értesítették a szabálytalanul parkoló teherautó létéről. Miközben a rendőrség megpróbálta azonosítani és megkeresni (a szomszédos házakban) a kamion sofőrjét illetve igyekezett keresni egy megfelelő járművet, amellyel el lehetett volna vontatni a Mercedest, megtörtént a baj. 17-45-kor!

Más kérdés - tesszük hozzá - hogy addig is miért nem helyeztek ki legalább egy fényvisszaverő táblát, jelzést...

A rendőrségnek végül sikerült azonosítania a teherautó vezetőjét, a Máramaros megyei Felsőszőcsön élő 31 éves férfit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: